Viridian Charity Donation 2024

Jaarlijks stellen wij, in navolging van het initiatief van Viridian in de UK, een bedrag van 2500 euro beschikbaar voor lokale ‘goede doelen’, in de vorm van 10 cheques van 250 euro. De doelen waar het geld naar toe gaat worden niet door ons gekozen, maar door de verkooppunten in Nederland en België. Begin mei heeft de selectie plaatsgevonden van de doelen die dit jaar de cheque krijgen uitgereikt.

Wij stellen er graag een aantal aan u voor: 

  • Natuurdrogist The Green Shop (foto) uit Apeldoorn nomineerde Stichting Vrienden Klein Geluk, locatie Woonzorgcentrum Avondzon in Apeldoorn. Deze stichting zet zich in om extra geluksmomenten voor hun cliënten te creeren die vanuit de reguliere financiering niet mogelijk zijn. Hierbij valt te denken aan een optreden van een artiest, beweegvoorzieningen, audiovisuele middelen, tovertafel, duo-fietsen en ontspanningsactiviteiten.
  • Drogisterij Karens uit Ede nomineerde Stichting Koffieluitjes Ede en ging onlangs langs om de cheque uit te reiken. Koffieluitjes Ede zet zich in voor ouderen om hun netwerk te vergroten, door het organiseren van gezellige koffiemomentjes.
  • Drogisterij Hoeben uit Panningen nomineerde Kidzbase. Stichting KidzBase zet zich in voor kinderen in Noord,- en Midden Limburg die uit huis zijn geplaatst. Door middel van kleinschalige projecten geven ze kleur aan het leven van deze kinderen.
  • Etos Drogist John & Ans uit Zuid-Scharwoude nomineerde Stichting Egelopvang Samen Prikken. Zij zorgen ervoor dat een egel die hulp of zorg nodig heeft de nodige hulp voor herstel ontvangt.
  • G&W Gezondheidswinkel uit Amsterdam nomineerde Dierenasiel Oostzaan. Naast verzorging en onderdak voor de dieren streven zij ernaar ervoor te zorgen dat de dieren bij een geschikt adres terecht komen voor adoptie.

Natuurlijke supplementen

Effectief, ethisch en zuiver

No Nasties

top